Velg en side

Villfisk fra klare fjellvann i Jotunheimen. Den utsøkte smaken av vill norsk natur.

Om Jotunheim Fisk

Vi leverer noen av de fineste fiskeproduktene i verden, og anses som ren delikatesse av mesterkokker, matentusiaster og kjennere. Nydelig velsmakende villfisk, fra kalde og mineralrike vann, over 700 meter over havet. En delikatesse som er enkel å tilberede, enkel å like og enkel å imponere med.

Det kalde, klare fjellvannet gir optimale forhold for fisken. Kjøttet blir fast og smaken mild og frisk. Dette er mat på naturens premisser.

Tradisjonell delikatesse

Høyt til fjells, tett oppunder Jotunheimens ville og vakre tak, ligger Espedalsvatnet og Eggen gård. På den lille gården fanger og foredler Linda og Lars Eggen villfisk med en kjærlighet og fagkunnskap som de færreste i dag besitter.

Jotunheim Fisk er ren natur foredlet på gamlemåten. Uten e-stoffer, kunstig farge og smaksforsterkere. Alle produkter fiskes, røkes og graves høyt til fjells på tradisjonelt vis. Slik sikrer vi det beste produktet som finnes for våre kunder, mens vi tar vare på både naturen og vår felles kulturarv.
Fisken pakkes for hånd og emballeres enkeltvis før den fraktes ut til en butikk nær deg.

Produktene

Produktene våre distribueres over hele landet gjennom Gausdalsmat, og er å finne hos utvalgte restauranter, hoteller og matvarebutikker. Jotunheim Fisk har hatt gleden av å representere det beste av norsk mat i utlandet og leverer blant annet til Kongens bord.

I dag leverer vi følgende villfiskprodukter: Varmrøkt fisk, øl-gravet sik og ørret, aquavit-gravet sik og ørret, siksnacs, kaviar, sik-kaker, klippfisk, boknafisk, lutefisk og raket ørret og sik.

Jotunheim Fisk er eneste leverandør i Norge av villfisk fra Jotunheimen. Ta gjerne kontakt for direkte salg på gården!

 

Bli inspirert

 

Våre fiskeprodukter serveres tradisjonelt med poteter, flatbrød, gressløk og rømme. Ørret, Sik og Gjørs kan både stekes og kokes, og de to sistnevnte kan brukes i oppskrifter beregnet for torsk.

Prøv gjerne noen av våre spennende forslag til småretter og fingermat og imponer venner og familie med en overraskende forrett.

Gazpacho

 

Servert med crustini med blomkålskrem, varmrøkt røye og stangselleri blader.

Potetlompe

 

Potetlompe med gravet røye og sik, – rømmekrem med pepperrot, syltet stangselleri, ruccola og dill. Servert med pinne.

Brucetta

 

Brucetta av foccacia med speket sik, sennepsmajones, ruccola og tomatconcasse.

Grove sveler

 

Sveler med pisket creme fraiche, sikkrogn, rødløk og gressløk.

Ceviche

På sik og gjørs med spicy mango og avokado, granateple og lime. Servert i skje/kopp.

Kontakt oss gjerne

Jotunheim Fisk
Espedalsvegen 1460
2658 Espedalen

E-post: eggenlars@me.com
Telefon: 916 17 080